Συνεργασία

Η CIF και η UAGC έχουν ξεκινήσει συνεργασία

Η CIF English Academy και η Universal Admission Gate Cyprus (UAGC) έχουν ξεκινήσει εφ’ όλης της ύλης συνεργασία με απώτερο σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες ακαδημαϊκού και επαγγελματικού προσανατολισμού, σχεδιασμένες για άτομα όλων των ηλικιών.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή διά ζώσης ή διαδικτυακών ενημερώσεων είτε προσωπικά είτε ομαδικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε απευθείας με την CIF English Academy ή την UAGC.

Γνωριμία

Ποια είναι η Universal Admission Gate Cyprus

H ακαδημαϊκή πλατφόρμα Universal Admission Gate Cyprus [UAGC] έχει αναδειχθεί ως η μοναδική επιδραστική και ανεξάρτητη Κυπριακή πλατφόρμα που προωθεί την εκπαίδευση και συναφείς υπηρεσίες σχετικές με την Κύπρο. Μέσω της καινοτόμου πύλης, ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει όλα τα ανώτερα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στο νησί. Να βρει φροντιστήρια, σχολές, κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης και τις τάξεις που προσφέρουν. Επίσης μπορεί να ανατρέξει στα σεμινάρια που διεξάγονται για όλα τα θέματα. Επιπλέον μπορεί να επιλέξει υπηρεσίες που προσφέρουμε εμείς ως οργανισμός ή υπηρεσίες που προσφέρουν τρίτοι μέσω της πλατφόρμας μας.

Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο το νησί όπως πανεπιστήμια, κολλέγια, ιδιωτικά σχολεία και σχολές. Έχουμε ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας με εταιρείες σε Κύπρο και εξωτερικό που συνδράμουν στην προσπάθεια έγκαιρης και έγκυρης επαγγελματικής καθοδήγησης. Οι συνεργασίες αυτές μας επιτρέπουν να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με ακαδημαϊκά προγράμματα, σε Κύπρο και εξωτερικό, εξωσχολικές δραστηριότητες, καθοδήγηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και διεξαγωγή σεμιναρίων προς γονείς και εκπαιδευτικούς.

Επιπρόσθετα, σαν οργανισμός δεν περιοριζόμαστε απλώς στην παροχή πληροφοριών. Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να βοηθήσει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους σε όλες τις διαδικασίες, είτε αφορά υποβολή αιτήσεων, είτε διευκρινίσεων που μπορεί να προκύψουν. Με τη διεξαγωγή των σεμιναρίων, δίνουμε τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να λάβουν πληροφορίες και να ενημερωθούν για ολα τα θέματα. Κύριο μέλημά μας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με αξιοπιστία και συνέπεια.

Οι Υπηρεσίες Μας

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

  • 4learning test για αναγνώριση στυλ μάθησης (μάθετε πώς το παιδί σας μπορεί να μαθαίνει αποτελεσματικά και αποφύγετε αχρείαστες ενέργειες εκμάθησης στο σπίτι)
  • Αποτελεσματικός σχεδιασμός των εργασιών

Στόχος

Να δώσουμε τις πρώτες συμβουλές καθοδήγησης σχετικά με τις μεθόδους μελέτης των νεαρών μαθητών μειώνοντας το πρώτο μαθητικό άγχος από του γονείς που θέλουν να βοηθήσουν αλλά και από τους μαθητές που βρίσκονται στο στάδιο προσαρμογής.

  • Ομάδες μαθημάτων προσανατολισμού για το Λύκειο (ΟΜΠ)
  • Ψυχομετρικά τεστ (Ariston και Horizon)
  • Έρευνα ακαδημαϊκού προσανατολισμού
  • Αποτελεσματικός σχεδιασμός μελέτης στο σπίτι

Στόχος

Σχεδιασμός κατάλληλου ακαδημαϊκού προσανατολισμού στο Λύκειο. Ανάλυση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών του εφήβου. Πρόωρος σχεδιασμός της σταδιοδρομίας του για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου και η αποθάρρυνση από ανεπιτυχείς αποφάσεις. Αποτελεσματικός σχεδιασμός του χρόνου μελέτης για την επίτευξη των αποτελεσμάτων.

  • Ψυχομετρικά τεστ
  • Εξειδικευμένη έρευνα ακαδημαϊκού προσανατολισμού
  • Έρευνα αγοράς επαγγέλματός
  • Αιτήσεις για ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο, την Ελλάδα και τρίτες χώρες
  • Μηχανογραφικά Προετοιμασία αιτήσεων για Κυπριακά και Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια

Στόχος

Ετοιμάζουμε τους έφηβους να επιλέξουν κατάλληλο πρόγραμμα μελέτης μέσω επιστημονικής ανάλυσης. Προσφέρουμε μεθόδους για τη βελτίωση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την κατεύθυνση που θα επιλέξουν. Επιπλέον, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στις αιτήσεις για ανώτερη εκπαίδευση, τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια ανώτερα ιδρύματα. Καθοδηγούμε τους μαθητές στην υποβολή Μηχανογραφικών, βοηθώντας τους να αποφύγουν κοινά λάθη στη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για κυπριακά και ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια. Τέλος, διενεργούμε έρευνα αγοράς και επαγγέλματος για να παρουσιάσουμε μια ρεαλιστική προοπτική για το επιλεγμένο επάγγελμα, επιτρέποντας στους μαθητές να κατανοήσουν τις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τις προοπτικές για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Συνεργαζόμαστε με τη CIF English Academy και με άλλους φορείς για τη διεξαγωγή σεμιναρίων που άπτονται εκπαιδευτικών ζητημάτων ή άλλων κοινωνικών ή μαθησιακών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι γονείς και μαθητές.